Webinar Jom Mohon Halal

Webinar Jom Mohon halal adalah program #1 di Malaysia yang mensasarkan usahawan IKS untuk memberi panduan bagaimana mendapatkan pensijilan halal JAKIM. Informasi berkaitan bantuan geran pensijilan halal oleh agensi kerajaan dan juga subsidi akan di beri di dalam program ini.

Tarikh Program: 30 November 2022

Mula: 2 Petang

Tamat : 5 Petang

Platform: Google Meet

RM10.00RM149.00

Sale!

Description

Webinar Jom Mohon Halal #1  Di Malaysia.

Belajar bagaimana untuk mohon pensijilan halal JAKIM untuk bisnes anda.

Additional information

Pilihan Tiket Webinar

Platinum, Gold, Basic

31 reviews for Webinar Jom Mohon Halal

  1. KHAMSIAH BINTI PINDATUN

    Call sy

    • ABTS_Abdul

      Puan boleh hubungi kami dengan klik pada butang whatsapp.

  2. Nursyarida Mohd Shahar

    saya amat berpuashati dan pasti akan meneruskan program peringkat seterusnya apabila ada keperluan.

    • ABTS_Abdul

      Terima kasih Puan Nursyarida. Boleh hubungi team kami untuk khidmat nasihat & Bimbingan halal.

  3. muby ashary

    terbaik

    • ABTS_Abdul

      Terima kasih Tuan Muby!

  4. Wan Nurul Asyiqin binti Ismail

    Terima kasih atas penerangan yang mudah untuk faham. Saya lebih faham berbanding sebelum ni.

    • ABTS_Abdul

      Terima kasih Wan Nurul Asyiqin!

  5. Siti Fara Mazwin

    Saya ingin sertai Masterclass

    • Jom Mohon Halal Team

      Puan Fara, Maaf program masterclass tersebut telah di gantikan dengan Halal Masterclass Digital di mana program tersebut adalah panduan video dan template. Lebih kepada self learning.

  6. Rabiatul Adawiyah

    Keep up the good work.. Speaker dan team sangat terbaik dari segi kelancaran program,kesediaan pihak penganjur menganjurkan program..

    • Jom Mohon Halal Team

      Wow! Terima kasih banyak-banyak atas kesudian Puan Rabiatul ikut serta webinar kami. Semoga dipermudahkan urusan Puan.

  7. NABILA QISTINA BINTI MUSHNI

    Saya ada recommend dekat kawan saya yg lain utk joi webminar HALAL ni. Sebab simple short amd sharp pastu macam tak meleret leret.

    • Jom Mohon Halal Team

      Alhamdulillah, terima kasih banyak-banyak Cik Nabila!

  8. Azuanea binti Jonit

    blh teruskn program yg menarik ni…

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih

  9. Siti Nurdijati

    Penyampaian terlalu laju… tak sempat nak salinpun.. sebaiknya dibekalkan ebook yang lengkap.

    • Jom Mohon Halal Team

      Maaf dari pihak kami. Kami akan post mortem program ini dan akan tambah baik berdasarkan respon dari peserta. Terima kasih Puan Siti!

  10. Jaggarao Simancha

    Very good class and very informative points been shared

    • Jom Mohon Halal Team

      Thanks Sir. We are glad that you find this session informative and applicable.

  11. OSMERAZI BIN OTHMAN

    program yang perlu diteruskan sepanjang Masa. Yuran yang ditetapkan berpatutan bagi peserta IKS

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Tuan Osmerazi atas sokongan yang diberikan

  12. Zuratul Ain Abdul Hamid

    Secara keseluruhan webinar sangat bermanfaat. Cuma kalau boleh adakan utk skim lain juga amatlah dihargai. Terima kasih.

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Puan Zura, Insyaallah kami akan buat sesi untuk skim lain sekiranya ada permintaan. Boleh kami tahu puan merujuk kepada skim apa?

  13. Mohd Yusof Ibrahim

    Saya sngat berpuas hati di dalam penerangan tersebut

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima Kasih Tuan yusof!

  14. Fely

    Penerangan padat dan meyakinkan

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Cik Fely. Semoga bermanfaat!

  15. Fauzilot BINTI M Akbar

    Saya berpuas hati atas segala penerangan yg diberi

    • Jom Mohon Halal Team

      Alhamdulillah. Terima kasih atas sokongan puan berikan.

  16. ELINA BINTI KHAMIS

    Sedikit sebanyak dapat membantu dan memberi pengetahuan kepada para usahawan mengenai kepentingan HALAL.

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Puan Elina kerana hadir webinar kami tempoh hari.

  17. Kaharizam

    Teruskan perkhidmatan yang mantap sebegini

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Tuan Kaharizam atas sokongan yang diberikan. Jangan lupa beritahu kawan-kawan ye.

  18. NURHAIDA HASANUDDIN

    satu usaha yang baik daripada pihak penganjur. semoga websinar ini akan diteruskan di masa akan datang👍🏻

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Puan Nurhaida atas sokongan padu yang diberikan!

  19. Hamidah binti Mohd Simoh

    Program yang bagus dan bayaran latihan yang sangat rendah

    • Jom Mohon Halal Team

      Ye betul tu Puan Hamidah. Rendah sangat yuran ni. Mungkin Team kami perlu revised harga tinggi sikit supaya orang lagi percaya. Kami percaya kepada prinsip “Value over Price” dan “Under promise, over deliver”. Terima kasih Puan!

  20. KALAM AZAD BIN ABU BAKAR

    Program kesedaran Halal yang amat baik untuk pemilik dan juga pemain industri mikro dan IKS.

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Tuan Kalam atas sokongan pada kami di platform Jom Mohon Halal.

  21. SITI KHATIJAH BAJURI

    Masa 3j mcm xcukop.. seronok dgr webinar ni, hope boleh join lg nxt time, insyaallah, tqsm

    • Jom Mohon Halal Team

      Betul Cik Siti Khatijah. Ye kami akan sentiasa buat sesi ini di masa akan datang. Terima kasih ye!

  22. ZAKIAH BINTI ABDULLAH

    Perlukan masa yg panjang unuk sesi ini…

    • Jom Mohon Halal Team

      Hi Cik Zakiah. Betul, sangat setuju sebab topik ini sangat luas. Jadi kami susun dan padatkan untuk beri hanya informasi yang penting sahaja dalam tempoh yang sangat singkat.

  23. Yun Mei

    Webinar yang menambah pengetahuan untuk mengenali cara mohon halal dan isu-isu yang perlu jaga.

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima Kasih Cik Yun Mei. Semoga bermanfaat!

  24. SYARIFAH NUR AMALIA BINTI SYED ZAKARIA

    Boleh adakan lagi next time

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Cik Syarifah, Memang program webinar ini kami akan sentiasa buat selagi kami mampu. To spread the words on Halal Best Practice.

  25. Tg mohd azinuddin bin tg anuar

    say harap webinar boleh dibuat sbulan sekali untuk bagi awareness buat orang yang masih tak tahu..

    • Jom Mohon Halal Team

      Tuan Azinuddin, Terima kasih atas cadangan yang diberikan. Insyaallah kami akan tambah kekerapan webinar. Kalau ada yang nak sponsor, lagi kerap kami boleh buat 😛

  26. Raymund Xavier

    Keep up the good work in continuous awareness

    • Jom Mohon Halal Team

      Thank you Sir for your support! Really appreciate.

  27. Mohd Khalis Bin Abdul Bar

    Sangat baik, mungkin handout perlu ditambah baik

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Tuan Khalis atas cadangan penambahbaikan yang diberikan. Kami pasti akan tambah baik Handout untuk sesi akan datang.

  28. ZAHIRUDDIN SYAFIQ BIN ZULKIFLI

    Sangat baik. Mohon diadakan lagi

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Tuan Zahir atas sokongan yang diberikan. Insyaallah kami akan tambah kerap program Webinar ini.

  29. Marlizatul Hidayu

    Sistem tergendala sedikit tadi tapi diganti dengan input-input yang bermanfaat.

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih kerana mengikuti webinar halal Kami. Maaf ada masalah teknikal, lost connection internet. Maaf dari pihak kami.

  30. julailah m Lojong

    speaker yang berinformasi

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Puan Julailah. Semoga Bermanfaat!

  31. Mohd Khairul Azmi bin Sirajudin

    Dapat meningkatkan lagi profesionalisme kerjaya.

    • Jom Mohon Halal Team

      Terima kasih Tuan Mohd Khairul. Semoga dapat berkongsi dengan rakan-rakan tentang platform Jom Mohon Halal supaya lebih ramai faham apa itu Halal dari sumber yang betul.

Add a review

Your email address will not be published.

Download eBook Percuma

Ebook Panduan Asas Halal 3d Mock